SERVERHOSTING

 

Vi har eget serverhosting lokale hvor vi hoster for flere små og mellomstore bedrifter i vårt område.

Vi har oppetid og sikkerhet som de viktigste områdene våre.

 

KTECH AS leverer 3 forskjellige løsninger for serverhosting

 

#1 Virtuell server hosting

For en fornuftig penge kan man leie kapasitet på en av våre servere. Vi vedlikeholder servere, sørger for backup, nødvendige oppdateringer, osv. Vi setter opp VPN tunnel inn mot serveren, passer på sikkerheten rundt dette og hjelper med å sette opp systemet på deres maskiner. Kapasitet og kraft tilpasses deres behov.

 

#2 Dedikert server hosting

Vi tilbyr kyndig ettersyn av server, operativ system og infrastruktur, og tilbyr dere den grad av egen kontroll og tilpasning dere ønsker. Vi tilbyr redundans på både strømforsyning og nettlinje, samt backup etter deres ønske.

 

#3 Colocation

Plasser din server i vårt driftsmiljø. Førsteklasses fasiliteter med en garantert oppetid på 99 %. Vi kan levere server som blir montert i vårt hosting Center som er din eiendom og som du helt bestemmer over selv.

 

Felles for alle alternativene er:

HIGH-END server

MS Terminal server

Backup

Overvåkning

Strømovervåkning

Linjeovervåkning

 

Kvalifisert personell - Alltid tilgjengelig 

Dersom du leier dedikert server, VPS eller colocation kan du abonnere på vår Vakttjeneste:

Dersom du har behov for assistanse utenfor ordinær kontortid kan du angi et avtalenummer for å bli koplet til vår Vakttelefon.

Alt arbeid, med mindre henvendelsen skyldes feil ved våre tjenester, faktureres etter medgått tid, og til gjeldende timepriser: