IT DRIFT & SUPPORT

 

DATALØSNINGER


Vi leverer løsninger skreddersydd din bedrift. Dette gjelder om du trenger fornyelse av ditt datanettverk, en gjennomgang av ditt nettverk, en helsesjekk eller om du rett og slett ønsker og investere i en helt ny løsning basert på kvalitetsløsninger og sikkerhet.


Vi tilbyr Server hosting senter for IT outsourcing. Server hosting og outsourcing er en løsning for de aller fleste bedrifter i Norge, både for private bedrifter og det offentlige. Det kan være potensielle store besparelser og samtidig betydelig høyere driftssikkerhet, sikkerhet mot nedetid, sikkerhet mot angrep utenfra og raskere oppdateringer av både hardware og software


Vi har lang erfaring innenfor design og implementering av nettverkstopologi og komponenter. Med sertifiserte konsulenter samt samarbeid med eksterne konsulenter leverer vi i dag store og små løsninger til privat og offentlig sektor med utstyr fra meget anerkjente produsenter som Juniper, HP, 3Com, Netgear med flere. Vår kompetanse inkluderer tradisjonelle trådbaserte nettverk, trådløse nett og WAN-teknologi. Våre installasjoner er basert på våre kunders behov samt godt gjennomtenkte med tanke på videre ekspansjon og fremtidige teknologier. Vi leverer også komplette service/drift avtaler på nettverksutstyr. Vi leverer sammen med vår samarbeidspartner Online BackUp. Spesielt har vi satt oss inn i dette til legekontorer, men leverer også til andre bedriftskunder.


Informasjons-TV benyttes i stadig flere bygg! En egen informasjons-TV kanal kan være en god investering for bedrifter, hytteanlegg, institusjoner og borettslag. Informasjonene kan presenteres via vanlige TV-apparater, via PC-skjermer eller på storskjermer strategisk plassert i fellesområder. Vi leverer interaktive informasjons-TV løsninger


Vi leverer flere typer profesjonelle værstasjoner til bedrifter, hyttefelt og foreninger. Davis er amerikanske kvalitetsprodukter med omfattende muligheter for individuelle tilpasninger. Du kan velge mellom trådløse eller kabelbaserte løsninger. Listen av ekstrautstyr er lang. Du kan foruten å måle vind, temperatur, fuktighet og nedbør også måle UV-stråling og solenergi. Davis har også spesielle løsninger for landbruket. Ta kontakt for mer info.

 

SE VÆRSTASJON PÅ BUDOR, GÅSBU ELLER BLÅENGA FOR EKSEMPLER PÅ VÆRSTASJONER VI HAR LEVERT.

 

 

 

Drift og support avtaler
Vi kan tilby ulike avtaler for å sikre våre kunder høyere stabilitet og driftssikkerhet med sin IT systemer.
Hvilken avtale bør velges?
Alle bedrifter er forskjellige og hvilken avtale som passer best for hver enkelt avhenger av flere faktorer:
Antall brukere
IT-systemets kompleksitet/struktur
Intern IT kompetanse
IT systemets kritiske virkning på bedriften
Hosting tjenester
I samarbeid med kunden kan vi analysere behovet og gi et forslag til avtale.

En bedrift å stole på